Termeni si conditii/Protectia datelor personale


PREVEDERI GENERALE

Termenii si conditiile generale se vor aplica prestarilor de servicii de catre SC BUVA STUDIO SRL prin intermediul siteului online www.buvazoomphotography.ro.

Beneficiar – persoana fizica, companie sau alta entitate juridica ce solicita Oferta si Servicii fotografice.

Prestator – societatea comerciala BUVA STUDIO SRL, avand sediul social in Orasul Popesti-Leordeni Splaiul Unirii nr. 9, bl. 5, sc. A, et. 1, ap. 6, jud. Ilfov, avand numar de inregistrare in Oficiul Registrul Comertului J 23/3694/10.12.2013 si CUI 32566785

Oferta – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Beneficiar prin care Prestatorul informeaza Beneficiarul despre oferta de preturi si detalii legate de Serviciile Fotografice.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. BUVA STUDIO SRL  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

  • Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa solicitarea unuie oferte pentru prestari de Servicii Fotografice. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin folosire siteului sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestuia. BUVA STUDIO nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului.

  • Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre BUVA STUDIO SRL pentru trimiterea ofertelor de pret si detalii despre serviciile prestate si/sau pentru incheierea unui contract de prestari servicii , facturare, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC BUVA STUDIO SRL are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Scopul colectarii datelor este desfasurarea in bune conditii a prestarii serviciilor fotografice specificate in contract de prestari servicii fotografice, a facturarii acestora si informarii cu privier la ofertele de servicii fotografice.

In scopul incherii unui contract de prestari servicii, sunteti obligat sa furnizati datele necesare (nume, adresa, numar de telefon, adresa de email etc), acestea fiind folosite pentru desfasurarea in bune conditii a facturarii acestora. Refuzul de a oferi datele necesare în vederea inchererii contractului duce la imposibilitatea onorarii acestuia si implicit a facturarii.

Conform Legii nr. 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de aceasta, respectiv dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveți dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dumneavoastra personale ai de a solicita stergerea totala sau parțiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti trimite un email la adresa contact@buvazoomphotography.ro

PROTECTIA DATELOR

Scopul nostru, in ceea ce priveste social media, este unul informational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor tale este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a-ti oferi o experientă personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook și Google).

CUM FOLOSIM DATELE TALE

Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

Adresa de email

In cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la serviciile si ofertele noastre si pentru a comunica in scopul informarii cu privire la incheierea contractului pentru un eveniment ,locurile de desfasurare a acestor evenimente sau la modificarile de ultim moment in programul evenimentelor.

Prenumele și Numele

In cazul in care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia un contractul si pentru facturare.

Numarul de telefon

In cazul in care ne-ai furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la incheierea contractului pentru un eveniment ,locurile de desfasurare a acestor evenimente sau la modificarile de ultim moment in programul evenimentelor.

Numele companiei

In cazul in care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre sau pentru facturare.

Datele de facturare

In cazul in care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal, Seria si Numarul Cartii de Identitate), folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea ta, sau a unuia dintre angajatii tai, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate în Contract. Prestatorul va emite catre Beneficiar o factura pentru serviciile oferite, obligatia Beneficiaruluii fiind de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia în vigoare.

Prin incheierea contractului , Beneficiarul îsi exprima acordul sa primeasca facturile în format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata în Contract.

Modalitati de plata: -prin tranfer bancar / ordin de plata. Plata facturii se va face catre SC BUVA STUDIO SRL in contul IBAN RO73BTRLRONCRT0406264801 deschis la BANCA TRANSILVANIA

Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti; de asemenea, pentru ca folosim o platforma e-commerce adresa de IP ne poate ajuta in eventualitatea unor cazuri de frauda, daca institutiile responsabile vor solicita aceste date;

Conținut încorporat de pe alte site-uri:

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de ex., Videoclipuri, imagini, articole, etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri se comportă exact în același mod ca și în cazul în care vizitatorul a vizitat celălalt site web.Aceste site-uri Web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze module cookie, să încorporeze urmărirea terță parte și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat (ă) la site-ul respectiv.

Sectiunea Comment-uri:

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agenți de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.Un șir anonimizat creat din adresa dvs. de e-mail (numit și un hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului dvs., imaginea dvs. de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului dvs.

Concluzie

Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ai putea fi interesat(a).

PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

ADRESAREA UTILIZATORILOR PRIN PUBLICITATE ONLINE

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele si serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.In acest context folosim două retele de publicitate – Facebook si Google, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, cand vizitezi sau te inscrii pe pagina unui anumit eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în reteaua de parteneri Google, cu reclama la evenimentul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

DREPTURILE TALE

Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.

– Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;

– Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;

-Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;

– Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;

– Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugam sa ne trimiti un email la adresa : contact@buvazoomphotography.ro

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

SOLICITARI

Daca nu ai participat niciodata la vreunul dintre evenimentele noastre, dar ne-ai scris folosind vreunul dintre formularele noastre de contact, am pastrat Numele, Prenumele si Adresa ta de e-mail. Folosind adresa de mail contact@buvazoomphotography.ro ne poti scrie si solicita sa iti stergem datele pe care le stocam.