Care sunt momentele si cand trebuie sa fotografiez copilul?

Este intrebarea care o primesc frecvent din partea parintilor.Raspunsul vine inevitabil:Tot timpul šŸ™‚Ā Recomand parintilor sa fie ā€œinarmatiā€ permanentĀ  cu un aparat foto pentru primul zambet al copilului, primul dintisor, primii pas si….. lista este lunga si se intinde pe parcursul mai multor ani.

Cred ca apelarea la un serviciu fotografic profesional poate fi un plus extraordinar pentru aceste amintiriĀ  si momente minunate alaturi de copilul tau.Pentru ca nu putem avea in fiecare clipa un fotograf profesionist in preajma copilului care sa surprinda toate evenimentele amintite, voi trece in revista o serie de momente pentru care merita sa apelati la serviciul unui fotograf profesionist.

Sedinta foto viitoare mamica sau fotografia de maternitate:sedinte-foto-copii9

Frumusetea de a fi mama este un dar nepretuit care merita imortalizat.

Pentru o sedinta foto de maternitate cel mai bun moment de a surprinde frumusetea viitoarei mamici este la jumatatea lunii a opta de sarcina atunci cand mamica are inca o mobilitate buna si burtica este apropape de marimea maxima.

Pentru mamicile care vor avea gemeni momentul potrivit de fotografiere este la inceputul lunii a saptea.La sarcina gemelara burtica este destul de pronuntata in aceasta perioada si pentru ca multi gemeni sunt nascuti inainte de termen programarea sesiunii foto mai tarziu poate insemna pierderea oportunitatii de a surprinde momentul.

Sedinta foto nou nascut:

sedinte-foto-copii35

Cel mai indicat moment pentru fotografia cu micutul copil este in primeleĀ  10-14 zile de la nastere.In aceasta perioada copilul doarme majoritatea timpului, atunci se pot realiza fotografii extraordinare fara sa-i creeze mult disconfort.Copilul se schimbă atĆ¢t de repede, nu trebuie lasat acest moment sa treaca Ć®nainte de a fi fotografiat in mod profesional.

Sedinta foto 6 luni:

fotograf-botez3

La aceasta varsta copilul va zambi forte mult si incepe sa interactioneze cu parintii si chiar va incerca sa se ridice.Isi va sustine caputul ferm fara sa oboseasca rapid.In aceasta sesiune foto accentual nu va fi pus pe personalizarea fotografiilor cu recuzita specifica ci se va lasa sa straluceasca personalitatea micutului.

Sedinta foto un an (smash the cake):

sedinte-foto-copii-20

 

Primul anisor, primul tort, primii dintisori, primii pasi, toate se regasesc la aceasta varsta.Este un moment fantastic din viata micutului si al parintilor care sigur Ā trebuie capturat negresit.Aceasta sesiune foto cuĀ  tortul in fata va fi si cea mai hazlie si plina de ā€œdulceataā€- pe care micutii o gusta pentru prima oara.

Voi reveni intr-un post viitor cu explicarea in detaliu si cum trebuie pregatita fiecare sedinta foto in parte, sedinta foto de maternitate, sedinta foto nou nascut, sedinta foto de copii la un an, sedinta foto de familie, fotografia de botez.

Cu drag,

Valeria

 

There are no comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.